1decembrie 2, 2016

Pepiniera Fundulea produce material săditor, drajoni de zmeur diferite soiuri. La noi în pepinieră găsiți următoarele soiuri de zmeură:

1. Opal

2. Laszka

3. Polka

4. Sokolica

Vă asiguram că materialul nostru săditor este printre cel mai bun de pe piață românească.
Vă garantam că noi producem (NU importăm), lucru pe care îl puteți verifica printr-o simplă vizită la Pepiniera noastră din Fundulea.
Atât noi, cât și instituțiile competente pentru etichetarea plantelor și recunoașterea soiurilor, vă garantează că veți primi soiul dorit. Butașii de zmeur vin însoțiți de următoarele documente:

  1. Certificate fitosanitare;

  2. Certificat de calitate al mărfii;

  3. Pașapoarte  plante;

  4. Facturș și chitanță.

Aceste documente vor fi eliberate de către noi tuturor clienților care achiziționează material săditor din Pepiniera Fundulea. La cererea cientului, echipa noastră special formată pentru plantări vine la domiciliul clientului cu drajonii de zmeur gata să îi planteze.
Dacă clientul dorește să planteze singur, va primi din partea noastră și a echipei toate informațiile necesare despre plantare și împreună cu comanda va primi și instrucțiuni de plantare/ întreținere.
Echipa noastră este formată din 8 oameni cu un randament de plantare de aproximativ 5.000 drajoni pe zi și cu o vechime în plantatul zmeurei și a murei de aproximativ 10 ani .
Ne mândrim cu peste 100 plantații înființate de echipa noastră și peste 400.000 de butași și drajoni vânduți în decursul anilor.
Noi plantăm în locul dumneavoastră daca solicitați acest lucru.
Începând cu luna iunie puteți lansa precomenzi pentru toamnă, comenzile mari beneficiază de transport gratuit cu autoutilitara firmei.

AVANTAJE

Garantăm cel mai bun preț de pe piață la butași și drajoni CERTIFICAȚI
Garantăm cel mai bun preț pentru înființări plantații.
Să lăsam vorbele la o parte și să trecem la fapte! Vă invităm la pepiniera noastră pentru a lăsa calitatea fructelor – materialul săditor și întreținerea propriei culturi să vorbească de la sine.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
Pepinierele Fundulea
-0726795070
-0724991156.

Ing. Agronom Achim Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *