0decembrie 29, 2017

Zmeur Polka în Pepinierele Fundulea

Zmeur remontant ce se tunde în fiecare an de la fața pământului cu fructificare pe lemn de anul unu. Fructele sunt foarte mari, cântăresc în medie 6g, deși este un soi târziu cu fructificare august-noiembrie.

Zmeur Laszka in Pepinierele Fundulea

Zmeur de vară cu fructe enorme ce depășesc 9g. Perioada de recoltare: sfârșit iunie și toată luna Iulie. Acest soi fructifică pe lemnul de doi ani, nu se taie de jos, ci se taie în fiecare primăvară la 1,5 m.

Zmeur Sokolica in Pepinierele Fundulea

Este un soi cu fructe imense, mult mai rezistente decât la soiul Laszka. Produce fructe de 10-12g, soiul este timpuriu, produce după 15 iunie. Produce pe bățul de anul doi, având neaparta nevoie de irigare și sistem de susținere.

Zmeur Cayuga 

Un soi foarte bun care fructifică vara (1,2 iunie), foarte devreme și toamna. Este foarte răspândit în țara noastră. Fructele cântăresc aproximativ 5 g , recomandat zonelor secetoase. Fructifică pe lemnul de anul doi și se taie primăvara după rărire la 1.5 m

Zmeur Căciulata-Opal vara

Soi de zmeur românesc cu fructe mari și foarte ferme , cu o rezistență enormă la boli și dăunători . Fructifică de la începutul lunii iulie până la început de august. Acest soi este original românesc, de aceea se comportă extraordinar în Romania. Fructifică pe lemne de anul doi, o singură fructificare.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a acestor soiuri, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *