0februarie 4, 2016

 

Pepiniera noastră se află la 25 km de București, la ieșire din orașul Fundulea. (DJ402)
Acolo ne desfășurăm activitatea de producție și comercializare a butașilor de mur și a drajonilor de zmeur.
Toate plantele noastre au certificat de calitate .


Suprafața pepinierei noastre este de 3.5 hectare cultivate doar cu mure și zmeură.
Pentru cei interesați să devină producători de mure sau producători de zmeură pot intra pe site-ul nostru www.zmeura-mure.ro secțiunea blog/contact să citească articolele noastre sau pentru informații despre înființare plantații ne puteți contacta telefonic .
Vă garantăm butași drajoni, plante de calitate deoarece pepiniera noastră este administrată, întreținută și supravegheată de ingineri agronomi.
Pentru a oferi clienților noștri cele mai bune informații, deținem și o suprafață specială numai pentru experimente/cercetări pentru a fi tot timpul în pas cu noile dar și cele mai bune tehnici de combatere a dăunătorilor, substanțe benefice plantei, înmulțirea plantelor etc.
Un om ce respectă o plantă la rândul lui va fi respectat de plantă
O plantă nu poate respecta un om decât prin o producție destul de mare și de frumoasă

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Ing. Agronom Achim Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *