0iulie 15, 2016

 CYTRIA

pepiniera zmeura,pepiniera mure

Soiul de zmeur galben prezentat în imagine este Cytria.

Zmeurul este un arbust din categoria rubus idaeus care fructifică pe lăstari de doi ani.
Pentru înființarea unei culturi economice care să fie și o afacere de familie trebuie să aveți minim 1000-2000 mp, 700-800 plante la 1000 mp.
Zmeurul se cultivă pe rânduri la o distanță de  0,5 – 0,6 m și intre rânduri de 2 m.
O  cultură de zmeură durează până la 9-10 ani și începe să producă maxim după 3 ani, producția medie la 1000 mp este de 700-900 kg.
Soiuri renumite de zmeur  CYTRIA, OPAL , LASZKA, SOKOLICA, POLKA, GLEN AMPLE
Vă așteptam la pepiniera noastră să vizionați soiurile noastre să gustați fructe de zmeur și mur delicioase! De asemenea, stăm la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sprijini și îndruma în ceea ce privește înființarea unei plantații de zmeur sau mur.Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *