2iunie 25, 2017

Cercetarea de soiuri mari pe piața românească

Deoarece există o multitudine de soiuri cu fruct mare, după multe încercări, am adus în Pepiniera noastră soiuri de zmeură gigant cu o rezistență foarte mare a fructului dar și a plantei.
Daca până acum câțiva ani cererea de fructe de pădure nu era așa de mare, de vreo doi ani, cererea pentru aceste fructe a crescut enorm, însă și clienții au așteptări mult mai mari asupra fructelor.

Vom enumera câteva dintre aceste așteptări:
-Fructele să fie mari și rezistente, nu mici și sfărâmicioase;
-concurența cu piață externă este foarte mare și au de unde alege calitate;
Concluzia trasă de aici este că dacă ai un produs ce arată ireproșabil și este delicios, cu siguranță că veți putea satisface nevoile de cumpărare ale clienților.

Problema apare atunci când țările concurente se axează mai mult pe aspectul produselor, dar gustul lasă de dorit. Curiozitatea clienților este stârnită, dar lucrurile trebuie duse la nivelul următor de comercianți. În cadrul Pepinierelor Fundulea, puteți găsi atât soiuri cu fructe mari, cât și cu fructe de dimensiuni medii.

La început am spus că după multe încercări am adus în Pepiniera Fundulea câteva soiuri de zmeur cu fruct mare. Iată motivele pentru care am făcut acestă alegere:

-am încercat o varietate de soiuri, multe nu au rezistat climei din țara noastră;
-unele, deși au făcut fruct foarte mare, nu au avut o stabilitate pe termen lung;
-deși produceau fructe mari erau foarte perisabile;
-se pătau,se zdrobeau.

Soiuri de zmeur gigant 

-opal

-laszka

-polka

-sokolica

-poemat

-radiova

În concluzie

Avem porțile deschise tuturor persoanelor care doresc să vizitetze Pepiniera Fundulea.
La noi puteți vedea o multitudine de soiuri de zmeur cu dimensiuni ale fructului diferite.
Zmeura cu fruct mic este foarte gustoasă și se folosește la gemuri, sucuri, pentru prelucrat,  zmeura de dimensiuni medii pentru consum proaspăt, iar zmeura cu fruct foarte mare este la momentul actual cea mai cerută de către intermediari.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a acestor soiuri, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.Pepinierele Fundulea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *