1iulie 17, 2017

Pepinierele Fundulea se află la doar 25 km de București.
Situată în Orașul Fundulea, județul Călărași, pe Drumul Județean 402, în etravilanul orașului Fundulea,
Pepiniera Fundulea își desfășoară activitatea pe o suprafață de 4,5 hectare.
Aici producem doar drajoni zmeur,butași mur,coacăz.
Pepinierele Fundulea sunt autorizate să producă ,prelucreze și comercializeze material săditor certificat.
Din lipsa producerii materialului săditor în Romania ne-am hotărât să înființăm Pepinierele Fundulea.
Când spun lipsa materialului săditor, mă refer la arbuștii fructiferi produși în Români , deoarece piața din Romania este invadată de material săditor importat, neaclimatizat.
Momentan, Pepiniera Fundulea produce aproximativ 800.000 de butași și drajoni anual, echipa noastră este formată din doi ingineri agronomi gata să vă ajute și  să vă răspundă la orice întrebare.
Pepinera Fundulea înființează și plantații. La cererea clientului putem înființa și plantații, echipa noastră formată din 9 persoana are o experiență de 7 ani în plantarea și întreținerea arbuștilor fructiferi.
Pepinierele Fundulea organizează anual cursuri de instruire și cunoaștere a culturilor de zmeur și mur. La aceste cursuri participă anual câteva sute de cultivatori.

Cursurile de instruire se țin o dată pe an si vă sunt prezentate urmatoarele etape.

 • SOIURI DE ZMEUR SI MUR RENTABILE ÎN ROMÂNIA
 • PLANTAREA
 • TĂIEREA
 • SCHEMA DE STROPIRI
 • TRATAMENTE PLANTA
 • TRATMENTE FRUCT
 • COMBATEREA BURUIENILOR
 • LEGAREA
 • SISTEME DE IRIGAȚII
 • SISTEME DE SUSȚINERE
 • TRANSPORTUL FRUCTELOR
 • DEPOZITAREA FRUCTELOR

Materialul săditor achiziționat din pepiniera noastră beneficiază de certificate, pașapoarte și transport gratuit.

La momentul livrării marterialul săditor va fi prezent și un inginer al Pepinierei care vă va arăta cum se plantează corect aceste plante.
În încheiere, dorim să mulțumim tuturor clienților care au avut încredere și au achiziționat material săditor de la noi din pepinieră, comunicându-le faptul că ne simțim datori să le răspundem la orice întrebare legată de cultura zmeurului și a murului până când aceștia vor cunoaște secretele arbuștilor fructiferi la fel de bine că noi.
Desi știu că am mai spus acest lucru vital, înainte de achiziționarea materialului săditor mergeți și vizualizați pepiniera respectivă. 90% din drajonii de zmeur, mur, coacăz, afin etc pot fi importați din țări precum Bulgaria , Ungaria , Polonia.
Nu doresc nimănui să achiziționeze material săditor de la un intermediar care nu a avut niciodată de-a face cu arbuștii fructiferi. Mai mult, când veți avea nevoie de sfaturi, să nu vă mai răspundă la telefon.
Mergeți și vizionați. Prin telefon, toată lumea deține culturi de 5-7-10-50 hectare, dar în realitate nu au decât un depozit .
Solicitați certificat de calitate al plantei pentru a vă asigură că ați achiziționat soiul cerut.
Dacă o pepiniera nu se poate autoriza înseamnă că are o problemă ,orice pepiniera cu plante certificate se poate autoriza.

Mare atenție! Nu încurcați certificatele plantelor și pașapoartele cu Certificatul de producător! Certificatul de producător îi dă dreptul producătorului să vândă fructele la piață, nicicum să producă material săditor certificat.
Doar Inspectoratul de cercetare al plantelor și semințelor din județul respectiv poate autoriza o pepinieră să producă material săditor, daca îndeplinește următoarele comdiții:
– să facă dovada că soiurile plante sunt certificate(cumpărate la rândul lor cu documente);
-Să dețină cele trei autorizații de producere,prelucrare și comercializare material săditor;
-Să dețină cel puțin un angajat cu studii superioare;
-Să fie înregistrat la Registrul Agricol.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *