2noiembrie 29, 2015

Pentru cei ce doresc să planteze/înființeze plantații de zmeură și/sau mure, acestea se pot planta din luna septembrie până la venirea înghețului, dar și primăvara, în martie-aprlie

20151017_150130 mure zmeura palntat zmeura plantat mure infiintat plantatii butasi drajoni

  • Atenție! Se poate planta și în luna decembrie dacă temperaturile sunt pozitive.

  • Pământul deasupra plantei să fie mușuroi și tasat deoarece toată iarna, nivelul pământului afânat din groapa facută pentru plantat va scade pana la -5 cm.

  • De reținut! Înainte de plantat e bine ca rădăcina plantei să fie mocilită.

  • Mocirlirea se face clasic cu pamant și bălegar sau cu stimulenți de înrădăcinare.

  • Mare atenție la mocirlire! Mult bălegar poate să ardă rădăcina!

Dacă nu ați cumpărat o mocirliță, faceți o groapă și amestecați în cantități aproape egale pământ negru, pământ galben și bălegar de cal. Amestecați până obțineți un noroi mai moale si înmuiați rădăcinile.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *