0mai 27, 2016

  • Având în vedere faptul că avem din ce în ce mai multe cereri pentru a planta zmeură și mure, Pepinierele Fundule vin în ajutorul dumneavoastră cu cei mai viguroși și cei mai sănătoși butași de mur și drajoni de zmeur direct din plantația noastră. Pe  parcursul înființării și ulterior, vă stăm la dispoziție telefonic pentru orice sfat legat de plantat întreținere și recoltare. La cererea clientului îl putem ajuta la efectuarea găurilor pentru plantare, dar și pentru plantarea butașilor și astuparea acestora cu pământ. 

Dacă  doriți să plantați singuri, veți beneficia  de toate informațiile plantării. Nu ezitați să ne contactați pentru comenzi de fructe proaspete (zmeură și mure), butași mur și drajoni zmeur, dar și pentru orice sfat sau informație despre mur și zmeur.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Ing. Agronom Achim Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *