0ianuarie 2, 2018

Echipa Pepinierelor Fundulea.

În echipa noastră sunt zece angajați specializați în plantarea, înființarea culturilor de zmeur și mur.
Firma noastră deține unelete și aparatură modernă pentru plantarea drajonilor de zmeur și a butașilor de mur:
-Atomizor pentru a pulberiza ingășămintele pe rădăcină;
-Motoburchie pentru plantare, montarea spalierilor;
-Foarfeci speciale , profesionale pentru scurtatul butașilor;     -Motocultoare;
-Aparate întins sârma.

Înființarea de plantații poate însemna:
Doar pachetul de plantare ce include : trasarea rândurilor, ingraseminte la rădăcină , plantarea butașilor și a drajonilor , fasonarea- scurtarea plantelor după plantare.
Se poate opta și pentru înființare completa plantare + montare spalieri + sistem irigație.
Echipa noastră are un randament de plantare de aproximativ 5.000 plante/zi.
În momentul plantarii la fața locului se va deplasa autoutilitara firmei cu echipa care se va ocupa de plantarea butașilor și a drajonilor și un Inginer agronom care se va ocupa să dirijeze angajații ca plantarea să fie făcută la standarde cât mai înalte.

Obiecțiuni

Înainte de plantare terenul trebuie să fie pregătit foarte bine, sau cum ne place nouă să spunem, să fie (MĂLAI). Pregătirea înseamnă arătură ,disc și frezat pentru a fi cât mai mărunțit.
În cazul în care terenul nu este mărunțit cum trebuie se va intervenii cu motocultoarele noastre sau nu se va efectua plantarea pe un teren bolovănos.
Nu plantăm sau înființăm plantații cu material săditor provenit din alte surse sau alte pepiniere în afară de Pepiniera noastră deoarece nu putem oferi garanția prinderii materialului săditor.
Însă putem efectua celelalte lucrări, putem monta spalierii sau sistemul de irigație pentru culturile înființate cu arbuști din alte surse.

Eticheta noastră

Suntem o Pepineiera înființată în anul 2007. Din 2007 până în 2013 ne-am ocupat doar de experimentarea soiurilor de zmeur și mur având aproximativ 2,5 Hectare cu soluri de cercetare în Extravilanul orașului Fundulea.
Din 2013 până în prezent deținem o suprafață de 4,5 Hectare unde producem – comercializăm doar arbuști fructiferi certificați.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156..

Pepinierele Fundulea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *