0ianuarie 2, 2018

Echipa Pepinierelor Fundulea.

Detinem zece angajati specializati in plantarea, infiintarea culturilor de zmeur si mur.
Firma noastra detine unelete si aparatura moderna pentru plantarea drajonilor de zmeur si a butasilor de mur.
-Atomizor pentru a pulberiza ingrasemintele pe radacina.
-Motoburchie pentru plantare, montarea spalierilor.
-Foarfeci speciale , profesionale pentru scurtatul butasilor .                                                                                             -Motocultoare
-Aparate intins sarma.

Infiintarea de plantatii poate insemna:

Doar pachetul de plantare ce include : trasarea randurilor, ingraseminte la radacina , plantarea butasilor si a drajonilor , fasonarea- scurtarea plantelor dupa plantare.
Se poate opta si pentru infiintare completa plantare + montare spalieri + sistem irigatie.
Echipa noastra are un randament de plantare de aproximativ 5.000 plante/zi.
In momentul plantarii la fata locului se v-a deplasa autoutilitara firmei cu echipa de Pepiniereleor Fundulea finnd compusa din 9 oameni care se v-a ocupa de plantarea butasilor si a drajonilor si un Inginer agronom care se va ocupa sa dirijeze angajatii ca plantarea sa fie facuta la standarde cat mai inalte.

Obiectiuni.

Inainte de plantare terenul trebuie sa fie pregatit foarte bine sau cum ne place noua sa spunem sa fie (MALAI) pregatirea inseamna aratura ,disc si frezat pentru a fi cat mai maruntit.
In cazul in care terenul nu este maruntit cum trebuie se v-a intervenii cu motocultoarele noastre sau nu se v-a efectua plantarea pe un teren bolovanos.
Nu plantam sau infiintam plantatii cu material saditor provenit din alte surse sau alte pepiniere inafara de Pepiniera noastra deoarece nu putem oferii garantia prinderii materialului saditor.
Insa putem efectua celelalte lucrari putem monta spalierii sau sistemul de irigatie pentru culturile infiintate cu arbusti din alte surse.

Pepinierele Fundulea produce si comercializeaza doar drajoni zmeur , butasi coacaz si butasi mur CERTIFICATI , plantele sunt produse in Romania in extravilanul Orasului Fundulea .

Eticheta noastra.

Suntem o Pepineiera infiintata in anul 2007. Din 2007 pana in 2013 ne-am ocupat doar de experimentarea soiurilor de zmeur si mur avand aproximativ 2,5 Hectare cu sole de cercetare in Extravilanul orasului Fundulea.

Din 2013 pana in prezent detinem o suprafata de 4,5 Hectare unde producem – comercializam doar arbusti fructiferi certificati.

Contacteaza-ne sau viziteaza-ne personal pentru o oferta de drajoni zmeur , butasi mur sau infiintare de culturi.

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa va adresati Pepinierelor Noastre.

Pepinierele Fundulea  . www.zmeura-mure.ro   . / 0726795070

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *