0iulie 21, 2016

Pepiniera noastră vă pune pune la dispoziție material săditor certificat,  zmeură și mure
Pentru că din ce în ce mai mulți clienți ne sună și ne întreabă cât de mari sunt rădăcinile drajonilor noștri, am adăugat o imagine reprezentativă cu rădăcina drajonului pentru a convinge pe oricine de calitatea materialului săditor oferit de pepiniera noastră.
Pepiniera și plantația noastră se întind pe aproximativ 4 hectare, unde cultivăm doar zmeur și mur de diferite soiuri.
Pe perioada de vara vă așteptăm cu mare drag să veniți să achizitionați/degustați fructele noastre.
Dăm o importanta enormă materialului săditor ;
Avem material săditor de unu și doi ani la mur și de un an la zmeur. Soiurile sunt aclimatizate și rezistente la îngheț. Avem soiurile de mur Thornfree și Navaho, iar cele de zmeur Laszka, Sokolica, Glen Ample și Cytria.
Drajonii nostrii sunt morcirliți înainte de a fi livrați către client (prindere peste 90%).
Pentru orice informație legată de plantație zmeur și mur sau pepinieră, nu ezitați să ne contactați sau dacă doriți să vizionați o plantație de dimensiuni foarte mari vă stau la dispoziție Ingineri agronomi dornici să vă îndrume și să vă răspundă la toate întrebările.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
Pepinierele Fundulea
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *