Drajoni de zmeur soiuri  : " Polka " Laszka"   Poemat  "Sokolica " Opal remontant  '' Glen Ample''

 

 Produc fructe mari cu o aroma deosebita si un gust foarte placut, fructifica abundent incepand cu prima decada de la 5 iunie , urmand a doua decada  din luna august-septembrie pana cand cade bruma , fructificare continua.

Polka Soi remontant cu fructe mari (6g) conice este un soi tarziu cu fructificare din prima decada a lunii august, soi creat prin incrucisarea soiurilor Heritage si Maling.Fructifica pe lemnul de anul unu . Anual trebuie tunsa de jos, nu necesita susutinere

Laszka Soi cu o singura fructificara, luna iunie cu fructe imense ce depasesc 8g .Fructifica pe lemnul de anul doi. Soi tardiv cu un mare impact comercial datorita fructelor imense. Necesita sustinere

Cayuga Soi foarte cunoscut in Romania cu fructe mici-medii 5g , fructifica pe lemnul de anul doi , fructele sunt rotunde si foarte parfumate acest soi are doua fructificar una in luna lui iunie-iulie iar cea de a doua sfarsit august septembrie si octombrie. Necesita sustinere.

drajoni zmeura

Sokolica  este un soi nou cu fructificare vara , iunie-iulie cu o perioada de recoltare de 4-5 saptamani , produce fructe mari de aproximativ 10g este un soi indicat pentru cultivatori deoarece soiul are un randament foarte mare de fructificare si fructe foarte rezistente pentru comercializarea in forma proaspata

Opal este un soi romanesc cu fructe mari ce depasesc 6g fructificand  in luna lui iulie pana in octombrie, acest soi fructifica pe lemn de anul I fiind un soi foarte rezistent daunatorilor si bolilor. Acest soi necesita sustinere.

Glen Ample soi de zmeur foarte rezistent la temperaturi negative.       

Fructifica incepand cu 1-7 iulie, fructele sunt foarte mari.     

Fructifica pe lemn de anul II .               

Cultivat in majoritatatea culturilor datorita fructului foarte rezistent.

Oferta toamna 2021

Comanda minima 100 fire

Zmeur

Polka-3,2 lei/drajon 

Glen Ample- 3,2 lei/drajon

Laszka -3,5 lei /drajon

Opal- 3,2 lei/drajon

Sokolica-3,5  lei/drajon

Poemat- 3,8 lei/drajon

Citria galben- 4,5 lei/drajon

MUR 

Thornfree - 4. 5  lei/ butasi.

Navaho -   4 .5 lei  / butasi 

Arapaho - 6.0 lei / butasi

Coacaz negru .

Deea 3,5 lei /butasi , anul II -6 lei

Tibben 3,5 lei/butasi, anul II- 6lei

Plantare; toamna tarziu, primavara devreme.

Dezvoltarea, drajonarea si rata de prindere a plantelor difera de la un cultivator la altul.

In functie de: tehnologia plantari, tipul de sol, daunatori de sol, gradul de irigare, gradul de precipitatii naturale, clima, cantitatea de radiatii solare si administrarea tratamentelor preventive.

Soiurile noastre sunt acreditate de Institutul de cercetare a plantelor si semintelor   au certificat de calitate si pasaport fitosanitar.

Comenzile se fac tot timpul anului , replantam pentru Dumneavoastra peste 650.000 de drajoni zmeura anual.

Toate soiurile sunt aclimatizate, rezistente la transport,inghet si daunatori.

Intreaba inginerii nostri despre stimuentii de inradacinare, recomandati in momentul plantarii.

 

Soiuri de zmeura certificate

Din butasi de zmeura vigurosi

Soiurile produse in Pepinierele Fundulea sunt aclimatizate si rezistente la ger. Toate plantele noastre vin insotite de Documente de calitate, ghiduri de tratamente preventive si ghidul de plantare intretinere arbusti fructiferi. Nu ezita sa contactezi echipa Pepinierelor Fundulea. Ne mandrim cu, culturi infiintate in toata Tara. Ne desfasuram activitatea de producere prelucrare si comercializare material saditor din anul 2007.

Puieti Zmeura Drajoni

Butasi zmeur

 Transportul butasilor sau a drajonilor pana la domiciliul clientului se face cu autoutilitatrele firmei dar si prin curier in functie de comanda. Comenzile  ce depasesc suma de 1.000 lei beneficiaza de transport gratuit. Drajoni de zmeur certificati si aclimatizati in Romania. Ne mandrim cu, culturi infiintate in toata Tara. Ne desfasuram activitatea de producere prelucrare si comercializare material saditor din anul 2007.

Soiuri de zmeur rezistente la manipulare

Din butasi de zmeur vigurosi

Livrarea se face in buchete de 50 fire, comanda minima doua buchete.

Dezvoltarea, drajonarea si rata de prindere a plantelor difera de la un cultivator la altul.

In functie de: tehnologia plantari, tipul de sol, daunatori de sol, gradul de irigare, gradul de precipitatii naturale, clima, cantitatea de radiatii solare si administrarea tratamentelor preventive.