Drajoni de zmeur soiuri  : " Polka " Laszka"    "Sokolica " Delinwa '' Glen Ample'' Citraia" -Pepinierele Fundulea

 

   Produc fructe mari cu o aroma deosebita si un gust foarte placut, fructifica abundent incepand cu prima decada de la 5 iunie , urmand a doua decada  din luna august-septembrie pana cand cade bruma , fructificare continua.

Delniwa Soi remontant cu fructe mari (10g) conice , produce pe lastarii de anul I. Soi tarziu cu fructificare din prima decada a lunii august, Anual trebuie tunsa de jos, nu necesita susutinere. Se remarca prin rezistenta sa la recoltare, manipulare si transport. Creatorii o numesc versiunea imbunatatita a soiului Polka, fructele sunt mult mai mari (10g) nu isi schimba culoarea dupa recoltare. Productiile obtinute pe o planta depasesc 1kg,cu o productie de peste 10 tone\ha

Laszka Soi cu o singura fructificara,  iunie-iulie cu fructe imense ce depasesc 9-10g .Fructifica pe lemnul de anul doi. Soi tardiv cu un mare impact comercial datorita fructelor imense. Necesita sustinere datorita greutati fructelor ce pot frange drajonii. Culoarea fructelor este roze, ramane roze chiar si dupa recoltare. Laszka soi de zmeur creat pentru a putea fi recoltat si mecanizat ceea ce ii ofera o rezistenta enorma a fructului la transport si manipulareSokolica  este un soi nou cu fructificare vara , iunie-iulie cu o perioada de recoltare de 4-5 saptamani , produce fructe mari de aproximativ 10g este un soi indicat pentru cultivatori deoarece soiul are un randament foarte mare de fructificare si fructe foarte rezistente pentru comercializarea in forma proaspatadrajoni zmeura

Glen Ample un soi originar din Scotia, ce fructifica pe lemn de anul II. Fructele sunt rotunde si au culoarea roze, nu se inegresc dupa recoltare, depasind greutatea de 8g/ fruct. Perioada de fructificare 15 iulie timp de patru saptamani. Se remarca prin dulceata si parfumul fructelor, Glen Ample este un soi de zmeur cu fructele foarte dulci si parfumate.

Citria  zmeurul galben, cel mai dulce si aromat soi de zmeur. Denumire latina (MIERE)  Este un soi de zmeur cu fructe galbene , lasatri foarte vigurosi si extrem de rezistenti la boli si daunatori. Avantajul acestui soi pe langa dulceata si parfumul fructelor este perioada de fructificare extrem de timpurie. Perioada de fructificare a soiului Citria incepand cu sfarsitul luni mai pana la final de iunie

 

Oferta Primavara 2022

Comanda minima 100 fire

Zmeur

Glen Ample- 3,80 lei /drajon

Laszka -3,90 lei /drajon

Sokolica -3,90 lei /drajon

Delniwa -4,90 lei /drajon

Citria galben -4,80 lei /drajon

MUR 

Thornfree -4,70 lei /butasi.

Navaho -4,70 lei /butasi 

Arapaho -6,50 lei /butasi

Coacaz negru .

Coacaz negru Deea 4,00 lei/ butasi 

Coacaz negruTibben 4,00 lei/ butasi

Coacaz rosu Junkheer 4,50 lei/ butasi,

 

Plantare; toamna tarziu, primavara devreme.

Dezvoltarea, drajonarea si rata de prindere a plantelor difera de la un cultivator la altul.

In functie de: tehnologia plantari, tipul de sol, daunatori de sol, gradul de irigare, gradul de precipitatii naturale, clima, cantitatea de radiatii solare si administrarea tratamentelor preventive.

Soiurile noastre sunt acreditate de Institutul de cercetare a plantelor si semintelor   au certificat de calitate si pasaport fitosanitar.

Comenzile se fac tot timpul anului , replantam pentru Dumneavoastra peste 650.000 de drajoni zmeura anual.

Toate soiurile sunt aclimatizate, rezistente la transport,inghet si daunatori.

Intreaba inginerii nostri despre stimuentii de inradacinare, recomandati in momentul plantarii.

 Pepinierele Fundulea

 

 

 

 

Soiuri de zmeura certificate

Din butasi de zmeura vigurosi

Soiurile produse in Pepinierele Fundulea sunt aclimatizate si rezistente la ger. Toate plantele noastre vin insotite de Documente de calitate, ghiduri de tratamente preventive si ghidul de plantare intretinere arbusti fructiferi. Nu ezita sa contactezi echipa Pepinierelor Fundulea. Ne mandrim cu, culturi infiintate in toata Tara. Ne desfasuram activitatea de producere prelucrare si comercializare material saditor din anul 2007.

Puieti Zmeura Drajoni

Butasi zmeur

 Transportul butasilor sau a drajonilor pana la domiciliul clientului se face cu autoutilitatrele firmei dar si prin curier in functie de comanda. Comenzile  ce depasesc suma de 1.000 lei beneficiaza de transport gratuit. Drajoni de zmeur certificati si aclimatizati in Romania. Ne mandrim cu, culturi infiintate in toata Tara. Ne desfasuram activitatea de producere prelucrare si comercializare material saditor din anul 2007.

Soiuri de zmeur rezistente la manipulare

Din butasi de zmeur vigurosi

Livrarea se face in buchete de 50 fire, comanda minima doua buchete.

Dezvoltarea, drajonarea si rata de prindere a plantelor difera de la un cultivator la altul.

In functie de: tehnologia plantari, tipul de sol, daunatori de sol, gradul de irigare, gradul de precipitatii naturale, clima, cantitatea de radiatii solare si administrarea tratamentelor preventive.