• afacere profitabila

Butasii de Mure de tip    "Thorn Free"   si   "Navaho Sommerlong fara  ghimpi-tepi

 Sunt foarte vigurosi, au ramuri lungi de 4-8 m, fara spini, cu crestere taratoare, din care cauza necesita sustinerea pe spalier cu sarme.

Thornfree 

(fara tepi) soi de mur cultivat in majoritatea judetelor din Romania , este un soi cu productie foarte mare la hectar rezistent la boli si la temperaturi foarte mici - 30g. Fructele sunt foarte mari 8g  si dulci daca aceste sunt culese cand trebuie si nu in parg.       Acest soi fructifica de pe 15 iulie pana la sfarsit de august are nevoie de sustinere fiind un soi cu lastari ce depasesc 3 m.

 

Navaho Summerlong

dupa denumire ne dam seama foarte usor ca este un soi de mure ce fructifica pe o perioda mai mare (vara lunga) acest soi fructifica iulie-august si prima parte din luna septembrie. Fructele nu sunt la fel de mari  (7g ) ca la soiul Thornfree insa perioada de fructificare este mai mare, Soi fara tepi ce necesita sustinere Rezista pana la -30g

 Soiurile noastre au forma conic alungita, epiderma neagra cu tenta violacee, foarte lucioasa. Pulpa de culoare violeta închisă, spre negru, cu gust placut, usor aromata.
Epoca de maturare incepe din a doua decada a lunii august si dureaza pana in octombrie, timp in care se pot efectua 10-12 recoltari la interval de 5-6 zile.

Oferta Preturi Drajoni si Butasi Certificati

Primavara lui 2019  ---COMANDA MINIMA O LEGATURA=5O FIRE

ZMEUR

Polka-3,0 lei/drajon

Glen Ample- 3,0 lei/drajon

Cayuga -2,5 lei/drajon

Laszka -3,2 lei /drajon

Opal- 2,5 lei/drajon

Sokolica-3,2 lei/drajon
MUR

Thornfree  - 4,0  lei / butasi 

Navaho      - 4,0  /butasi 

Coacaz negru 

Deea 4 lei/ butasi ,anul II -8 lei

Soiurile noastre sunt acreditate de Institutul de cercetare a plantelor si semintelor   au certificat de calitate si pasaport fitosanitar.

Comenzile se fac tot timpul anului , replantam pentru Dumneavoastra peste 300.000 de butasi mure anual.
Rezistenta foarte buna la ger si la atacul principalelor boli si daunatori.
Productia obtinuta este de 12-15 tone/ha.

Intreaba inginerii nostri despre stimuentii de inradacinare, recomandati in momentul plantarii.

 

Mure proaspete

 Asteptam comenzile Dumneavoastra pentru fructe de zmeur si mur . Acestea pot fi ambalate in casolete de 250-500grame si la ladite de 2 kg. 

butasi mure

Butasi Muri Arbusti

Arbusti fructiferi

 Transportul butasilor sau a drajonilor pana la domiciliul clientului se face cu autoutilitatrele firmei dar si prin curier in functie de comanda.  Onoram toate comenzile indiferent de cantitati. Material saditor certificat si aclimatizat in Romania

Mure in Caserola

Din butasi de mur viguriosi