Pepinierele Fundulea sunt situate la 30 km de Bucuresti la iesire din Orasul Fundulea unde avem ocazia de a explora cel mai bun/bogat sol din tara, este autorizata sa Produca, cerceteze si comercializeze soiuri de zmeur , mur si coacaz.

Pepinierele Fundulea va intampina cu 4.0 hectare de zmeur , mur si coacaz de cea mai buna calitate,butasii si drajonii cu certificat de calitate.

Plantatia este intretinuta si monitorizata in permanenta de Ingineri Agronomi pentru a reduce riscurile si a sporii eficienta.

O planta respectata si ingrijita te va respecta si ea la randul ei cu o productie mult peste medie si cu fructe deosebite.

Dupa multe sondaje facute din 2007 pana in prezent realizez ca piata din Romania duce lipsa de producatori de fructe de padure deoarece momentan producatorii de fructe de padure sunt intr-un numar foarte mic iar cererea in tara cat si externa este foarte mare.

Pepinierele Fundulea

 

Deoarece am fost sfatuiti,ajutati si indrumati de Profesori Universitari ai Facultatii de Agronomie Bucuresti ne simtim si noi la randul nostru datori de a va ajuta cu orice informatie referitoare la:

 

Infiintarea plantatiilor de zmeur, mur si coacaz
Plantarea,intretinerea acestora
Irigarea cu un sistem eficient.
Alegerea utilajelor mici cu cel mai bun randament
pt a reduce cat mai mult costurile lucrarilor , etc.

Ne dorim ca Romania sa se laude pe viitor cu, cati mai multi producatori de fructe de padure.

Nu ezitati sa ne contactati pentru COMENZI  ZMEURA , MURE , COACAZ ,BUTASI si DRAJONI dar si pentru orice problema intampinata de Dumneavoastra in infiintarea unei plantatii de zmeura sau mure.

Vino sa vezi culturile noastre , vino sa te convingi ca materialul nostru saditor este produs in Romania. „„„„Fundulea„„„„

Pepiniera noastra va sta la dispozitie pentu: filmari reclame cadre foto video intr-o plantatie de zmeur-mur si coacaz.

Va stam la dispozitie 24 ore din 24 pe saitul nostru www.zmeura-mure.ro
sectiunea CONTACT "telefonic sau mail"