Pepiniera Noastra se afla la doar 30 KM de Bucuresti .

Orasul Fundulea .  

4.5 hectare doar cu puieti de Zmeura, Mure si Coacaze   

Soiuri certificate produse in pepinierele noastre:

Poemat, Polka, Laszka, Sokolica, Glen Ample, Opal, Citria, Thornfree si Navaho                                                             

Va asteptam cu mare drag sa ne vizitati,contactati.

Contactati-ne la numerele de telefon 0726.79.50.70 pentru comenzi butasi / drajoni , fructe de zmeur / mur  sau orice informatie referitoare la infiintarea si intretinerea plantatiilor de zmeur/mur. PEPINIERA FUNDULEA

Program: Luni-Vineri :    07:00 – 21:30

Sambata-Duminica  :     08:00 – 21:00

Rosie, Irezistibila si Gustoasa. Zmeura de tip POLKA ,CAYUGA,LASZKA,OPAL, SOKOLICA""  este mare, si cantaresc intre 6-9 grame. Acestea sunt placute la vedere si se folosesc atat in industria alimentara, la prepararea unor produse cu fructe, cat si ca desert. Oferim acest fruct in forma proaspata sau inghetata.

drajoni zmeura cayugaDrajoni de zmeur de tip POLKA-LASZKA produc fructe mari cu o aroma deosebita si un gust foarte placut, fructifica abundent primavara incepand 15 iunie si apoi incepand din luna septembrie pana iarna rodeste continuu. Aclimatizat, rezistent la transport, inghet si daunatori.

MurethornfreeNeagra, Irezistibila si Gustoasa. Murele de tip "Thorn Free" Navaho summerlong sunt mari, acestea cantaresc in jur de 6 grame, au forma conic alungita, epiderma neagra cu tenta violacee si foarte lucioasa. Pulpa de culoare violeta inchisa, spre negru, cu gust acrisor, usor aromată. Oferim acest fruct in forma proaspata sau inghetata.

Butasi de mure  de tip "Thorn Free si Navaho " produc fructe mari, parfumate, foarte productiv si viguros. Nu are spini, poate fi cules si intretinut foarte usor fata de soiurile cu spini. Fructifica abundent  din a doua decada a lunii august si dureaza pana in octombrie, timp in care se pot efectua 10-12 recoltari la interval de 5-6 zile.