3septembrie 23, 2016

Incepand cu data de 1 octombrie incepem livrarea materialului saditor drajoni zmeur Polka Opal Sugana Cayuga si butasi mur Soiurile noastre sunt renumite si aclimatizate sunt direct din pepiniera noastra care este situata in Fundule Jud Calarasi.

Drajonii si butasii sunt foarte bine dezvoltati cu radacini foarte mari. Garantam prindere de peste 90 % fiecare comanda v-a primi un bonus de 10-15% plante.

Daca prin absurd prinderea va fi mai mica de 90 % anul urmator veti primi din partea noastra pierderea. Soiurile noastre sunt acreditate de Inspectoratul plantelor si semintelor Calarasi deci aveti garantia ca veti achizitiona soiul dorit.

Comenzile ce depasesc de 1000 bucati beneficiaza de transport gratuit la adresa (Vom trimite masina cu materialul saditor dar si un inginer care v-a sta de vorba cu Dumneavoastra si va v-a arata cum se planteaza in decurs de cateva ore).

Daca iti doresti o afacere profitabila noi te vom sfatui de oricate ori ai nevoie de un sfat sau daca intampini o problema grava legata de cultura de zmeur sau mur ne vom deplasa la fata locului pentru a rezolva problema impreuna.

In prezent cultivam zmeura si mure pe 4 Hectare o suprafata destul de mare cea ce va da garantia ca ne veti gasi aici si la anul. Firma noastra Sc Freshberry. are o vechime in domeniu din 2007. Deoarece am vandut drajoni zmeura si butasi mur in toate judetele, de oriunde ne veti suna va putem trimite la cel mai apropiat client pentru a vedea ce a cumparat de la noi si cat de multumit a fost de noi.

De pepiniera se ocupa in prezent doar Ingineri Agronomi cu experienta foarte mare in culturile cu fructe de padure. Va asteptam sa veniti sa vizitati pepiniera sa va sfatuiti cu ingineri nostri in privinta infiintari culturilor de zmeur si mur

Ne puteti contacta si la 0726795070 sau www.zmeura-mure.ro Ing Agronom Achim Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *