3septembrie 23, 2016

Începând cu data de 1 octombrie începem livrarea materialului săditor: drajoni zmeur (Polka. Opal, Laszka, Sokolica, Glen Ample) și butași mur (Thornfree și Navaho). Soiurile noastre sunt renumite și aclimatizate și sunt direct livrate din pepiniera noastră, care este situată în Fundulea, jud. Călărași.
Drajonii și butașii sunt foarte bine dezvoltați, cu rădăcini foarte mari. Garantăm rata de prindere de peste 90 %. Mai mult de-atât, fiecare comandă va primi un bonus de 10-15% plante.
Dacă, prin absurd, prinderea va fi mai mică de 90%, în anul următor veți primi din partea noastră pierderea. Soiurile noastre sunt acreditate de Inspectoratul Plantelor și Semințelor Călărași, deci aveți garanția că veți achiziționa soiul dorit.

Comenzile ce depășesc de 1000 bucăți beneficiază de transport gratuit la adresă (Vom trimite mașină cu materialul săditor dar și un inginer care va sta de vorbă cu dumneavoastră și vă va arata cum se plantează în decurs de câteva ore).
Dacă vă doriți o afacere profitabilă, noi vă vom sfătui de oridecâte ori aveți nevoie de un sfat sau dacă întâmpinați o problemă gravă legată de cultura de zmeur sau mur. Noi ne vom deplasa la fața locului pentru a rezolva problema împreună.
În prezent, cultivăm zmeură și mure pe 4 Hectare, o suprafață destul de mare, ceea ce vă dă garanția că ne veți găsi aici și la anul. Firma noastră, SC Freshberry SRL, are o vechime în domeniu din 2007. Deoarece am vândut drajoni zmeură și butași mur în toate județele, de oriunde ne veți suna vă putem trimite la cel mai apropiat client pentru a vedea ce a cumpărat de la noi și cât de mulțumit a fost de noi.
De pepinieră se ocupă în prezent doar Ingineri Agronomi cu experiență foarte mare în culturile cu fructe de pădure. Vă așteptam să veniți să vizitați pepiniera să vă sfătuiți cu ingineri noștri în privința înființări culturilor de zmeur și mur.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

 Ing. Agronom Achim Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *