3septembrie 24, 2016

Începând cu luna septembrie până în aprilie (exceptând lunile decembrie și ianuarie) puteți planta butași de mur și drajoni de zmeur.
Precomenzile se pot lansa și pe perioada iernii.
Vă așteptam cu drag să comandați butași de mur și drajoni de zmeur din pepiniera noastră care se află în orașul Fundulea, jud. Călărași și își desfășoară activitatea pe o suprafață de 4 Hectare, unde cultivăm și producem material săditor certificat, tratat fitosanitar și aclimatizat
Avem diferite soiuri acreditate de Inspectoratul Plantelor Călărași, deci știți ce cumpărați! Clienții noștri la nivel național și european se declară foarte mulțumiți de materialul săditor, iar feedback-ul lor ne încurajează și ne motivează.
Material săditor de 1 sau 2 ani la cel mai bun preț:

  • Soiul Thornfree (soi timpuriu);

  • Soiul navaho (soi târziu)

  • Sunt recomandate două soiuri pentru polenizare in orice plantație.

  • Soiuri cu fructe medii sau gigant

  • Butași mur fără țepi .

Comenzile beneficiază de transport gratuit cu autoutilitara firmei, dar și de sfaturile unui inginer agronom care va veni la fața locului. Comenzile mai mici vor fi livrate tot gratuit prin curier împreună cu ghidul de întreținere și plantare culturi și ghidul de tratamente preventive scrise chiar de inginerii noștri agronomi.
La solicitarea clientului, putem planta cu echipa noastră sau putem asigura supraveghere pe durata plantării.
Garantăm prindere foarte mare, dar și bonusuri substanțiale la fiecare comanda.
Asigurăm mentenanță de oricâte ori aveți nevoie și înainte și după plantare.Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.
Firma noastră, SC Freshberry SRL, are o vechime în domeniu din 2007 cu peste 150.000 butași/drajoni vânduți anual în toate județele țării.
Pentru întrebări sfaturi sau dacă doriți să vizitați cultura noastră vă așteptam cu drag, ne puteți suna 0726.79.50.70 sau vizita pe www.zmeura-mure.ro
Ing.Agronom.Achim Gabriel.

Pepinierele Fundulea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *