0septembrie 26, 2015

butasi,drajoni , zmeura,mure,plante zmeura ,plante mure

Când plantăm drajonii de zmeur și butașii de mur?

Începând cu sfârșitul lunii septembrie/începurul lunii octombrie, dar și primăvara, începând cu luna martie, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu:
Drajoni zmeur POLKA , LASZKA, SOKOLICA, GLEN AMPLE, CYTRIA și butași mur  TORNFREE (renumitul soi fară țepi) și NAVAHO
După cum am mai spus, arbuștii fructiferi nu se plantează la o adâncime mai mare de 20 cm. Trebuie tasați bine pentru a ieși aerul de la rădăcină. Udați foarte bine daca solul nu este umed.
BUTAȘII ȘI DRAJONII nostrii au rădăcini foarte viguroase și sunt aclimatizați – certificați deoarece aceștia provin din pepiniera noastră care este situată în România, la doar 30 km de București, în apropierea orașului Fundulea și se întinde pe o suprafață de 3,5 hectare.

Solul bogat în azot din Pepinierele Fundulea contribuiue la buna creștere a soiurilor de zmeur și mur, care sunt îngrijite de ingineri agronomi cu studii de specialitate în domeniu. Plantele certificate din pepiniera noastă satisfac nevoile de cumpărare ale clienților atât la nivel național, cât și european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *