7iunie 25, 2017

Butași mur

În cadrul Pepinierelor Fundulea se produc și se comercializează butași de mur și coacăz negru, dar și drajoni zmeur
Puteți găsi o gamă variată de soiuri testate de inginerii noștri agronomi cu studii de specialitate în domeniu.

Odată cumpărate, plantele noastre vin însoțite de certificat de calitate și pașaport fisotanitar.
Oferim transport gratuit comenzilor ce depășesc 1.000 lei, iar la cererea clientului executăm și lucrări de plantare.

Echipa de plantare este formată din nouă persoane specializate în plantare și un inginer agronom, care vă pot ajuta să vă înființați propria cultură de mur sau zmeur.

Butașii de mur

Întrucât am testat multe soiuri de mur de-a lungul anilor, am ajuns la concluzia că două soiuri sunt aclimatizate cel mai bine în țara noastră, și-anume Thornfree și Navaho. Recolta pe hectar este una record, de aproximativ 15 tone.

Comercializăm butași de mur de anul 1 si 2, precomenzile se pot plasa tot timpul anului. Atât calitatea, cât și documentele necesare (pașaportul fitosanitar și certificatul de calitate) ne recomandă. În urma controalelor efectuate de către Agenția Națională Fitosanitară, s-a constatat faptul că suntem o pepinieră autorizată.

Mai mult de-atât, materialul săditor este permanent verificat înainte de livrare, pentru a nu avea boli sau dăunători. Rădăcinile viguroase și plantele libere de boli sunt două condiții îndeplinite de materialele noastre săditoare.

Suntem deschiși spre comenzi și precomenzi și suntem gata să vă ajutăm, atât cu re comandări pentru alegerea soiului potrivit solului dumneavoastră, cât și cu sfaturi date de către inginerii agronomi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați inginerilor noștri care vă stau la dispoziție pentru orice întrebare legată de îngrijire, plantare, pregătire teren, tratarea bolilor la plante dar și soiuri de zmeur și mur certificate produse în Pepinierele Fundulea.
PEPINIERELE FUNDULEA
-0726795070
-0724991156.Pepinierele Fundulea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *